Boksend opvoeden

Als gecertificeerd trainer Boksend Opvoeden gevorderd en lid van de Organisatie Boksend Opvoeden, streven we ernaar om zelfbewustzijn te bevorderen en praktische tools te bieden om boksen als een effectief pedagogisch middel in te zetten.

Bij Personal Care for You gebruiken we boksen als een krachtig pedagogisch middel om zelfbewustzijn te stimuleren en praktische tools te bieden. Onze gecertificeerde trainers reiken handvatten aan en helpen leerlingen, kinderen en deelnemers bij het nemen van de juiste beslissingen door concrete afspraken te maken. Na elke training evalueren we kort hoe de overdracht van deze afspraken naar huis is verlopen, en bij vervolgtrainingen passen we onze aanpak aan om het proces te optimaliseren.

Wat we in de zaal ervaren en leren over onszelf, passen we toe in het dagelijks leven, zowel thuis als op school. Boksend Opvoeden staat voor ervarend leren en lichaamsgericht werken. Reflectievragen spelen hierbij een cruciale rol, zoals: ‘Waar zat mijn hartslag – op 25%, 50%, 75% of 100%? Welke emoties kwamen naar boven bij verschillende hartslagniveaus?’ We stellen mentale, fysieke en emotionele doelen, en werken planmatig en doelgericht om zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfbeheersing te vergroten.

Ons programma kan zowel individueel, gezinsondersteunend als in groepsverband worden aangeboden. Voor individuele of gezinscoaching nodigen we u uit om contact met ons op te nemen voor een intakegesprek.

Boksend Opvoeden is geaccrediteerd en opgenomen in het aanbod ‘Stichting Keurmerk Beroepsscholing (SKB)’. SKB staat al jarenlang voor beoordeling van de kwaliteit in het veld van accreditatie van de psychosociale opleidingen en scholingen: https://www.stichtingskb.nl/?s=boksend+opvoeden

Ontdek hoe ons toegewijde team zich verdiept heeft in de kunst van Boksend Opvoeden! Bekijk het resultaat in dit inspirerende filmpje.

Personal Care For You is er voor jou.

Benieuwd naar wat onze betrokken professionals voor jou kunnen betekenen?