Krachtig herstel na Scheiding
(vernieuwd ONS-traject)

Welkom bij Krachtig Herstel na Scheiding! Wij begrijpen hoe uitdagend het kan zijn om na een scheiding je leven weer op te bouwen, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Bij ons draait alles om jouw herstelproces op drie belangrijke gebieden.

Individuele Rouwverwerking

Scheiden betekent afscheid nemen van een belangrijk hoofdstuk in je leven. Eigenlijk kun je zeggen dat er altijd sprake is van verlies. Het verlies van je relatie, het verlies van je partner, het verlies van financiële vrijheid en het verlies van jouw huis. Maar ook het verlies van het minder vaak zien van je kinderen. Bij een scheiding is het daarom niet voldoende om alleen het conflict te hanteren maar moeten ook de verschillende manieren van verliesverwerking (rouw) aandacht krijgen.Onze gespecialiseerde begeleiding helpt je bij het verwerken van deze emoties, zodat je ruimte kunt maken voor nieuwe groei en mogelijkheden.

Effectieve Communicatie

Goede communicatie is essentieel, vooral als je samen blijft zorgen voor jullie kinderen. Wij bieden ondersteuning bij het opbouwen van respectvolle en constructieve communicatie, zelfs in uitdagende situaties. Ontdek unieke methoden, waaronder wandelcoaching en ACT (Acceptance and Commitment Therapy) die je helpen om effectief te communiceren en begrip te krijgen voor elkaars perspectief.

Weer Samen Ouders Zijn

Het is mogelijk om na de scheiding samen ouders te blijven en een gezonde co-ouderschapsrelatie op te bouwen. Onze systemische methoden bieden inzichten en handvatten om deze transitie soepel te laten verlopen. Leer hoe je als ouders kunt samenwerken, zelfs als jullie niet meer samen zijn als partners.

Bij Krachtig Herstel na Scheiding geloven we in maatwerk. Onze benadering is persoonlijk en holistisch, gericht op jouw specifieke behoeften en situatie. Met onze unieke methoden, waaronder gespecialiseerde wandelcoaching in rouw- en verlies en stress. Maar ook effectieve systemische technieken, begeleiden we je naar een positieve, veerkrachtige toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij jouw krachtig herstel na scheiding. Samen zetten we de eerste stap naar een nieuwe, evenwichtige en harmonieuze fase in je leven.

Personal Care For You is er voor jou.

Benieuwd naar wat onze betrokken professionals voor jou kunnen betekenen?