Reintegratie na een burnout

Met een goed gevoel terug naar je werk

Reintegratie naar een burnout kan erg moeilijk zijn. Met onze bewezen coaching helpen we jou om zelfverzekerd terug te keren naar je werkplek. Met wandelcoaching in de natuur zetten we samen stappen naar een succesvolle reintegratie.

  • Rust vinden voor nu en voor de toekomst
  • Coaching in de natuur, wandelen en coaching
  • Werken aan een nieuwe manier van leven
  • GRATIS intakegesprek met persoonlijk plan

We staan voor je klaar

Met iemand praten over reintegratie na je burnout? Vul het formulier in en we nemen contact met je op. 

[contact-form-7 id=”3322″ /]

Wij sturen geen spam, nieuwsbrief of andere vormen van vervelende communicatie. Jouw informatie wordt vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om contact op te nemen. 

Maak geheel gratis en vrijblijvend kennis!

Samen maken we een plan om jou op een vertrouwde manier te reïntegreren naar je baan.

Ervaren wandelcoaches staan voor je klaar

Persoonlijke aandacht en een plan op maat

Het M-powerment team staan voor je klaar. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van coaching helpen we jou op een unieke wijze met de reintegratie na een burnout. Honderden mensen hebben al geprofiteerd van deze unieke vorm van wandelcoaching in de natuur. Ben je benieuwd of onze wandelcoaches de juiste match voor jou zijn? We komen graag met je in contact!

Burnout reintegratie, onze werkwijze

Dit doen wij door middel van onze unieke wandelcoaching! 

Wandelen, groen, buiten zijn, de natuur, allemaal bewezen effectieve manieren om rust te vinden. Rust te vinden in onze drukke bestaan, onze hectische maatschappij, waar alleen nog maar meer facetten bij lijken te komen.

Hoe houd je al die ballen in de lucht? En op welke manier? Vanuit perfectionisme? Vanuit angst? Vanuit controle? Wij weten het antwoord nu ook nog niet, maar dat gaan wij samen met jou onderzoeken. Zodat je het niet alleen weet, maar vervolgens ook die stappen kan zetten die jij nodig hebt om weer regie te krijgen en te pakken over jouw leven! Zowel op werkgebied, als privé, want geloof me, die 2 gebieden liggen dichter bij elkaar dan je denkt.

En daar stopt het niet, want we willen ook graag dat je dit vast kan houden, kan integreren in je leven, als een nieuwe manier van werken en leven. Zodat je niet weer terugvalt in die hardnekkige valkuilen die we allemaal kennen.

Dus werken aan herstel, stappen zetten om jouw leven weer op jouw manier vorm te geven en daarna leren hoe je deze onderdelen helemaal kunt integreren in jouw leven, nu en in de toekomst. 

Wil je hier graag meer informatie over? Dan plannen we graag een gratis intakegesprek in, waarbij we telefonisch of face to face met elkaar in gesprek gaan om te kijken of wij iets voor jou kunnen doen. Geen verplichting, geen spam, geen mails, geen nieuwsbrieven, maar een persoonlijk gesprek om eventueel een traject op maat te kunnen aanbieden. 

Miranda Bos
Eigenaar en coach

Kennis maken?

Heb je nog vragen over onze dienstverlening?

Meer diensten

Nieuwsgierig wat M-powerment nog meer voor jou kan doen?