Specialisaties:

  • Accaptance & commitment therapy (ACT)
  • Walking in your shoes
  • Systemisch werken
  • Rots en water trainer

Charlotte van Kruchten

“Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid”.

Albert Einstein

Dat is waar ik in geloof.

Aandacht, nieuwsgierigheid, enthousiasme,  passie voor mensen en een luisterend oor zijn kenmerken waaraan ik herkenbaar ben.

Graag kijk ik samen met jou, naar de mogelijkheden die je hebt om op eigen wens en wijze vorm te geven aan een leven dat jij als gelukkig ervaart. Ruim 30 jaar ben daar als professional met plezier mee bezig.

Mijn wortels in de Jeugd-, en gezinshulpverlening, liggen in het werken met mensen met een beperking. Bij MEE heb ik me gericht op de gezinsbegeleiding, het gezin, hun opvoedingsvragen, ontwikkelingsachterstand en beperkingen. Met jongeren en pubers heb ik gewerkt in het speciaal onderwijs, als schoolmaatschappelijkwerker en heb ik mijn ervaringen uitgebreid met; sociale vaardigheidstraining met jongeren, rots en water training, Girls Talk en cursussen seksualiteit en intimiteit. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als hulpverlener jeugd en gezin in de oosterparkwijk in Groningen..
Als professional blijf ik me ontwikkelen op nieuwe en laatste inzichten die me helpen om samen met jou naar je mogelijkheden te kijken. Onder het motto van wat Leonard Cohen zingt: “In alles zit wel een scheurtje, zo komt het licht binnen”.