Specialisaties:

  • Orthopedagogiek
  • Systemisch werken

Christine van Dis

Denk niet dat er alleen van je gehouden kan worden als je slaagt in wat de wereld van je vraagt. Jebent het al waard dat er van je gehouden wordt.

– Haemin Sunim

Ik denk dat dit één van de belangrijkste lessen is die de mens kan leren. Wanneer je beseft dat je al goed genoeg bent, valt er een hele last van je schouders. Dit is ook kenmerkend voor mijn werkwijze.

Samen met jou wil ik gaan onderzoeken waar de knelpunten liggen en door vervolgens de focus te leggen op je positieve eigenschappen en talenten kunnen we samen gaan kijken naar een
constructieve manier om hiermee om te gaan. Je kunt volledig jezelf zijn bij mij, ik kijk nergens raar van op en accepteer je zoals je bent. We kijken per sessie wat jij op dat moment het meeste nodig hebt.

Ik zou mijzelf omschrijven als optimistisch, open-minded en gemakkelijk in de omgang. Ik vind het heerlijk om mijn vrije tijd door te brengen in de natuur, geregeld maak ik flinke wandelingen. Daarnaast beoefen ik verschillende sporten en lees ik veel. Ook vind ik persoonlijke ontwikkeling belangrijk en vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren.

Op dit moment zit ik in de afrondende fase van de master Ontwikkelingspsychologie aan de
Rijksuniversiteit Groningen. Een aantal jaar geleden heb ik de bachelor Pedagogische wetenschappen behaald en de pre-master om aan de master Ontwikkelingspsychologie te mogen beginnen. Ik heb vier jaar ervaring met het begeleiden van kinderen en jongeren in de thuissituatie. Hier heb ik veel kennis opgedaan over ASS, depressie, verschillende angststoornissen, benedengemiddelde begaafdheid, een laag zelfbeeld, ADHD en dyslexie.