Specialisaties:

  • Eigen kracht conferentie (familiegroepsplan)
  • Ouderschap Na Scheiding (ONS)
  • Kinderen in Echtscheiding (KIES)
  • Rots & Water trainer

Yvette Dijkhuis

Na mijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening ben ik mijn loopbaan gestart in de functie Leerplichtambtenaar/RMC-trajectcoördinator. Na enige tijd heb ik de switch gemaakt richting de hulpverlening en inmiddels ben ik hierin alweer enkele jaren werkzaam. Ik blijf graag in ontwikkeling. Om deze reden sta ik dan ook altijd open voor nieuwe cursussen en trainingen, om mijn kennis up-to-date te houden.

Iedereen heeft een eigen verhaal en loopt tegen zijn of haar eigen struikelblokken aan. Om deze reden staat maatwerk bij mij hoog in het vaandel. Ik kijk altijd samen met jou naar wat er nodig en passend is. Leidend in mijn werkwijze zijn o.a. de kenmerken; respect, aandacht, empathie, enthousiasme en creativiteit.

Ik heb ervaring op verschillende gebieden waaronder angststoornissen, opvoedondersteuning, loopbaanondersteuning, gedragsproblematiek bij kinderen/jongeren, Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en overige psychische problematiek. Het is mijn doel om jou weer terug in je eigen kracht te zetten en je over jouw struikelblokken heen te helpen.

Een mooie reminder vind ik de volgende quote:

‘’Let the moon remind you: You are still whole, no matter what phase you’re in.’’